09 September, 2017
/ Comments Off on Vivacom
/ in Members
/ By edu

VIVACOM е една от водещите компании в предоставянето на съвременни телекомуникационни решения за частни и бизнес клиенти – мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, цифрова HD телевизия от най-ново поколение.
VIVACOM участва в множество кампании свързани с образованието като „18 книги за вашето литературно пълнолетие“ в партньорство с в. „24 часа“, „VIVACOM Техническа академия”, издава наръчник „Дислексия. Наръчник за учителя”, подкрепя интерактивната онлайн платформа daskal.eu – комбинация между класическо преподаване и неограничените възможности на новите технологии. Съвместно със сдружение „Българска история“ осъществяват проекта „Наръчник на приключенеца“, риалити формат от 10 серии, представящ любопитни и малко известни факти за природата, историята и културата на България.
През 2016 г. VIVACOM финансира проескти от цялата страна, сред които „Читателска щафета“ на Фондация „Детски книги“, „Чети и предай нататък” на Основно училище “Свети Свети Кирил и Методий” с. Малорад и други.
От юли 2017 г. VIVACOM е част от партньорската мрежа на Образование България 2030 и заедно работим за реализацията и развитието на младите хора в България.

Comments are closed.