03 October, 2017
/ Comments Off on Coca-Cola България
/ in Members
/ By edu

През 1965 г. световноизвестната марка Кока-Кола стъпва на българския пазар. Днес тя притежава три бутилиращи завода – в Костинброд, Търговище и Банкя, а за нея работят над 1300 служители.

Компанията концентрира усилията си и в обществено-значими каузи в областта на образованието, спорта и околната среда заедно с представители на държавния, публичния и неправителствения сектор. В областта на развитие на младите хора Кока-Кола работи в тясно партньорство с организациите „Заедно в час“ и Junior Achievement.

От 2015 г. компанията е съмишленик и активен участник  в мрежата на Образование България 2030, допринасяйки заа равен достъп до образователни възможности и успешна реализация на младите хора в България.

В партньорство с Junior Achievement Bulgaria компанията организира инициативата „Моята първа компания“, която насърчава младите хора да ценят предприемачеството, бизнеса и икономиката, за да подобрят качеството на живота си.

Партньорството между „Банкя“ (марка на Кока-Кола България) и Заедно в час „Заедно за по-добро българско образование“ започва още през 2012 г. , за да даде възможност на повече деца в България да имат достъп до качествено образование.

Comments are closed.